FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe Galaxy Tab 2 10.1 krijgt snellere processor

Volgens Netbooknews heeft Samsung de productie van de Galaxy Tab 2 10.1 stopgezet omdat de dualcore processor vervangen zou worden door een krachtigere quadcore variant. De Duitse website baseert zich bij dit bericht op een anonieme Koreaanse bron.

De Galaxy Note zal volgens deze insider waarschijnlijk worden voorzien worden van de Exynos 4412 quadcore processor die door Samsung zelf wordt gemaakt. Deze processor zal mogelijk ook worden ingebouwd in de Galaxy Note 10.1 die dan over een twee keer zo snelle processor zal beschikken.

 

samsung-galaxy-tab-10-1

 

De onverwachtse last-minute upgrade van de 10.1 inch Galaxy 2 Tab 2 zou om marketing redenen plaatsvinden. De kans is groot dat dit wel de release van de tablet vertraagt. Deze had nog deze maand in Amerika moeten uitkomen. Dat is nu zeer onwaarschijnlijk geworden.

Voor Nederland was er nog geen release-datum genoemd voor deze tweede versie van de 10.1 inch Galaxy Tab. We zullen het nog wel even met de eerste Tab moeten doen die momenteel door Media Markt online heel goedkoop wordt aangeboden.

Vergelijkbare artikelen