FANtv-nl-logo-mobile

HP Envy Rove 20 inch tablet

Zou je wel een tablet willen hebben, maar vind je een tabletscherm te klein? Dan is de nieuwe HP Envy Rove 20 misschien iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft beschikt deze tablet over een reusachtig 20 inch scherm.

tablet-20-inch
20 inch is voor een monitor al groot, laat staan voor een tablet computer. De HP Envy Rove 20 is dan ook geen scherm dat je even in je jaszak stopt als je op pad gaat. Zelfs de gemiddelde laptoptas is te klein.

HP spreekt zelf dan ook niet van een tablet, al ziet de Envy Rove er zo uit. De fabrikant noemt het een mobiele all-in-one PC. Juli 2013 moet de HP Envy Rove 20 geleverd kunnen worden.

Het meest opvallende aan deze tablet / mobiele all-in-one PC is het enorme 20 inch led-scherm. Deze kan beelden in een resolutie van 1600 bij 900 pixels weergeven. Er is 1 terabyte aan opslagruimte aanwezig(!), en een SDD van 8GB heeft als taak de programma's snel op te laten starten. De nieuwe Intel Haswell processoren moeten dit geweld gaan aansturen.

Een nadeel van zo'n groot scherm, is naast de moeilijke hanteerbaarheid, het hoge energieverbruik. De werktijd op één acculading blijft dan bij de HP Envy Rove 20 ook beperkt tot vier uur.

tablet-hp-envy-rove-20

Voordelen heeft zo'n groot scherm ook. Leg deze tablet plat op tafel en je kunt met z'n allen gezelschapsspelletjes spelen. Monopoly wordt dan ook standaard als game meegeleverd.

De Amerikaanse prijs van de HP Envy Rove 20 bedraagt zo'n 1.000 euro. Over een Europese prijs en beschikbaarheid heeft het Amerikaanse HP nog niets bekend gemaakt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl