FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Ativ Q, een bijzondere hybride

De Samsung Ativ Q is een bijzondere hybride laptop/tablet. De specificaties van deze mobiele gadget zijn om je vingers bij af te likken.

 

ativ-q-hybride

 

Neem bijvoorbeeld de beeldkwaliteit van deze hybride. De resolutie van 3200 bij 1800 pixels van het 13,3 inch touchscreen levert een haarscherp beeld op. De behuizing is van sterk magnesium en de gebruiker kan Windows 8 en Android 4.1 Jelly Bean beide als besturingssysteem gebruiken. Op het Windows bureaublad kunnen Android apps worden geplaatst die zo snel zijn op te starten.

 

ativ-q-laptop

 

De processor is een krachtige Intel Core i5-4200U met Intel HD Graphics. Dit is een 1,6 GHz dual-processor die via een turbo is te versnellen tot 2,6 Ghz. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en voor dataopslag is er een 128 GB SDD aanwezig. Verder vermeldt de lijst met specificaties USB2, USB3, micro-HDMI, WiFi en Ethernet.

 

ativ-q-tablet

 

De Samsung Ativ Q kan in verschillende standen gebruikt worden. Varieërend van een platte tabletstand tot een bureaustand waarmee je de Ativ Q als bureau-PC gebruikt. Diverse poorten (usb, hdmi en microsd) zijn alleen in de laptop-stand zichtbaar wat het uiterlijk van de Ariv Q in tabletstand ten goede komt.

 

ativ-q-1

 

Aan dit alles hangt wel een pittig prijskaartje. De Samsung Ativ Q moet 1699 euro gaan kosten. vanaf augustus 2013 is deze bijzondere computer leverbaar.

Vergelijkbare artikelen