FANtv-nl-logo-mobile

Sapphire Mini PC. Compact desktop computertje.

Als je de PC in de huiskamer plaatst wil je daar natuurlijk geen grote systeemkast hebben staan. De Sapphire Mini PC Edge-HD3 is dan een goede oplossing. Het is een stijlvol piepklein apparaatje voor weinig geld. Maar wel een volwaardige PC.

 

Sapphire-Mini-PC

 

De Sapphire Mini PC Edge weegt slechts 530 gram, de afmetingen bedragen 14,8 bij 19,3 centimeter bij een dikte van 2,2 centimeter. Het is dus een compact licht apparaatje dat je bijvoorbeeld in de huiskamer kunt plaatsen. Maar ook in een smaakvol ingericht kantoor komt de Sapphire Mini PC goed tot zijn recht.

Via een HDMI-kabel kun je de Sapphire Mini PC Edge op een televisie aansluiten, maar een volwaardig mediacenter is dit kastje niet. Een TV-tuner ontbreekt namelijk. Je kunt echter wel films en muziek streamen of afspelen vanaf de 320 GB harde schijf. En je kunt online videodiensten als Netflix en YouTube via de Sapphire Mini PC op je televisie bekijken.

 

sapphire-mini

 

Maar natuurlijk kun je het kastje ook gewoon aan de monitor op je bureau koppelen en hem als desktop PC gebruiken. Met de AMD E-450 1.65GHz dual-core processor, een AMD Rardeon HD6320 videoadapter, een 320GB harde schijf, 4GB werkgeheugen en WiFi en Ethernet aansluitingen is de Sapphire Mini PC Edge-HD3 een volwaardige bureau computer. Hoe klein hij ook is.

Voor 286 euro koop je de Sapphire Mini PC Edge-HD3, zonder besturingssysteem, bij MyCom. Het computertje wordt dan gratis thuisbezorgd.

Vergelijkbare artikelen