FANtv-nl-logo-mobile

MSI Wind Box populairste computer

De meest populaire deskop-computer van dit moment is een heel kleintje. Maar ondanks zijn kleine omvang heeft de MSI Wind Box DC111-054EU heel veel te bieden.

De Computerstore van CoolBlue is een populaire online winkel om computers te kopen. Er is een mooi aanbod, de prijzen zijn laag en alles wordt binnen een dag zonder verzendkosten thuis of op kantoor afgeleverd. Daarom is het een winkel waar veel computers verkocht worden, en een goede graadmeter welke computers populair zijn.

msi-wind-box-2015

De MSI Wind Box (versie DC111-054EU) is er de meest verkochte desktop-computer. Opmerkelijk want de Wind Box is een klein apparaatje dat je op een standaard op je bureau plaatst of onzichtbaar aan de achterkant van de monitor plaatst. De MSI Wind Box ziet er leuk uit, maar als je hem ziet verwacht je van dit apparaatje geen serieuze prestaties. Maar dat ligt anders. De kleine behuizing bevat een volwaardige computer met een dual-core processor, Windows 8 en een 500GB harde schijf.

En dat allemaal voor een prijs van 299 euro (prijs bij de Computerstore op het moment van schrijven). Weinig geld voor wat je krijgt

Zware grafische computergames moet je op de Wind Box niet gaan spelen, maar de mini-computer is zeer geschikt voor al het andere werk. Internetten, presentaties maken, foto's bewerken, het gaat allemaal probleemloos op de MSI Wind Box. Ook als mediacenter is het computertje zeer geschikt. Met de HDMI-kabel sluit je hem op je televisie aan, via welke je dan beelden in Full-HD kan bekijken. En op de harde schijf kun je heel veel films en muziek kwijt.

Internetten gaat draadloos via WiFi en via de zes USB-poorten (waarvan 2 keer USB 3.0) kun je heel wat hardware aansluiten.

Het is niet verwonderlijk dat deze MSI Wind Box mini-computer zo'n succes is.

Vergelijkbare artikelen