FANtv-nl-logo-mobile

Dell Latitude 12 Rugged Tablet

De Dell Latitude 12 Rugged Tablet is een nieuwe schokbestendige tablet. Ideaal voor outdoor gebruik, werkzaamheden in vuile beroepen en voor onhandige mensen die alles uit hun handen laten vallen.

outdoor tablet

De Dell Latitude 12 Rugged kost circa 1.500 euro. Een stevige prijs voor een tablet. Maar deze tabet is zelf ook stevig en kan tegen een stootje. De Dell Latitude 12 Rugged Tablet is bestand tegen water, zand en extreme temperaturen. Zowel heel warm als heel koud. Ook beschikt de tablet over een behuizing die er voor zorgt dat er niets aan de hand is als je het apparaat uit je handen op straat laat vallen.

tablet outdoor

Verder beschikt de Dell Latitude 12 Rugged Tablet over een scherm dat goed leesbaar is in de zon en kun je het touchscreen met handschoenen aan bedienen. Opmerkelijk: Deze tablet beschikt over de mogelijkheid er een tweede (optionele) accu in te zetten voor tot 12 uur aan werktijd. Ook optioneel is het docking station.

Omdat een gewone harde schijf te kwetsbaar is, is de Dell Latitude 12 Rugged Tablet voorzien van een 512 GB SSD. Verder vermeld de lijst met specificaties een Intel Core M-processor en 8 GB aan werkgeheugen. Het besturingssysteem is Windows.

Tags: outdoor

Vergelijkbare artikelen