FANtv-nl-logo-mobile

Drie keer de beste laptop

Regelmatig worden laptops door experts getest. Wat zijn volgens deze computer-deskundigen de beste laptops? Hier 3 winnaars van 3 tests.

Alle drie de laptops zijn voordelig te koop bij CoolBlue. Ze worden gratis thuisbezorgd binnen dag (ook in het weekend). De hier onder genoemde prijzen zijn per 26 januari 2016.

Consumentenbond: Microsoft Surface Pro 3
De Consumentenbond koos voor de zeer prijzige (1.499 euro bij CoolBlue) Microsoft Surface Pro 3. Een laptop en tablet in één. Dankzij de traploze kickstand is deze computer in iedere positie te gebruiken. De Microsoft Surface Pro 3 is dun en licht en start snel op dankzij een SSD. Het Full HD scherm levert prachtige plaatjes.

beste laptop 3

Hardware Info: Toshiba Chromebook CB30-B-104
Hardware Info koos voor de veel goedkopere Toshiba Chromebook (349 euro bij CoolBlue). Maar deze 13,3 inch laptop is wel een heel ander soort computer. Zo kun je deze laptop niet als tablet gebruiken en heb je voor je data alleen een 16GB SSD en geen harde schijf. Het is dan ook de bedoeling dat je deze laptop in combinatie met internet (en de cloud) gebruikt. Wel start ook deze laptop lekker snel op dankzij de SSD.

Tweakers: Asus Transformer Book T300CHI-FL042H
Tweakers koos voor de Asus Transformer Book die bij CoolBlue. Ook deze laptop beschikt over een SSD als geheugen, maar bij deze Asus heb je een 128GB SSD. Dat is dus een heel ander verhaal! Bij de Asus Transformer Book kun je het toetsenbord er af halen zodat hij ook als tablet gebruikt kan worden. De Asus Transformer Book is heel dun en licht en geeft vanuit iedere hoek een prima beeld.

Tags: laptop