FANtv-nl-logo-mobile

Een weggooi e-mailadres

Regelmatig ben je ergens verplicht je mailadres in te voeren. Je weet dan eigenlijk van te voren dat dit zal gaan leiden tot weer meer reclame in je mailbox. Hier hebben wij de oplossing.  

Er wordt wel eens gezegd dat we in een weggooimaatschappij leven, voor e-mailadressen gaat deze vlieger sinds kort ook op.


Regelmatig ben je ergens verplicht je mailadres in te voeren, bijvoorbeeld om jezelf een wachtwoord te laten toemailen of om een bericht te posten in een nieuwsgroep of forum. Je weet dan eigenlijk van te voren dat dit zal gaan leiden tot weer meer reclame in je mailbox, maar je hebt geen keuze 


Veel mensen lossen dit probleem op door bijvoorbeeld een gratis Hotmail-adres aan te vragen. Komt er na verloop van tijd teveel reclame op dit mailadres binnen, dan wordt het mailadres weer afgedankt en er wordt een nieuw mailadres aangevraagd. Het nadeel is dat het aanvragen van zo'n adres vrij veel tijd kost en dat je speciaal naar deze mailbox toe moet om te checken of er mail is.
Een weggooi-mailadres van Jetable is dan een goed alternatief. Op de website van deze dienst voer je je echte mailadres in (Jetable belooft plechtig deze niet te verkopen). Vervolgens krijg je een Jetable-mailadres wat je kan gebruiken als je ergens een mailadres moet opgeven. Alle mail aan dit mailadres wordt netjes door jetable doorgestuurd naar je eigen e-mail adres.
Je geeft zelf aan hoelang het e-mailadres geldig moet blijven. Het minimum daarbij is 1 dag, het maximum 8 dagen. Gedurende deze periode wordt alle mail doorgestuurd, daarna wordt het mailadres opgeheven. 
Het aanvragen van een adres gaat razendsnel. Je hoeft alleen je echte adres op te geven en te selecteren hoelang deze mee moet gaan. Verder wordt er niet om gegevens gevraagd, je hoeft geen wachtwoord te verzinnen en je heeft niet zelf een tijdelijk mailadres te kiezen of te verzinnen. 

Vergelijkbare artikelen