FANtv-nl-logo-mobile

Alle informatie om een gerichte keuze te maken

Ilse Media, eigenaar van ondermeer Ilse, Startpagina.nl en Nu.nl heeft de vergelijkingssite Kieskeurig overgenomen. Hier vind je alle informatie over deze handige site. 


Wil je een gadget of een ander apparaat kopen? Hier vind je alle informatie over de leverbare modellen, alle prijzen en ervaringen van gebruikers.
  

Wil je een mp3-speler, een wasmachine, een telefoon, een televisie of een ander apparaat kopen? Kijk dan eens op de Kieskeurig website. Hier vind je alle informatie over de leverbare modellen, alle prijzen en ervaringen van gebruikers.


Stel je wilt een dvd-recorder kopen. Dan kun je via de productvergelijk van Kieskeurig. Het apparaat vinden wat bij je eisen past. Je geeft op dat de recorder over een harde schijf en een coax-uitgang moet beschikken, digitaal surround moet ondersteunen en maximaal 650 euro mag kosten. Van de vele tientallen dvd-recorders blijven er dan maar vijf over.
Alle gegevens van deze vijf modellen zijn vervolgens op te vragen. Twijfel je tussen een paar apparaten, dan kun je de specificaties naast elkaar plaatsen voor een duidelijk overzicht.

  


Waar nodig wordt toelichting gegeven (wat is bijvoorbeeld showview) en van de meeste apparaten zijn wel één of meer recenties terug te vinden.


Heb je serieuze interesse in een apparaat. Dan kun je vervolgens kijken waar je deze met de meeste korting kunt kopen. De prijsvergelijker geeft je de mogelijke leveranciers en hun prijzen (verzendkosten worden helaas niet duidelijk in beeld gebracht). Dit zijn alleen aangesloten winkels, maar dat zijn er dusdanig veel dat je zeker weet dat je het apparaat tegen een scherpe prijs koopt.


Meer info: Kieskeurig website
 

Vergelijkbare artikelen