FANtv-nl-logo-mobile

Gratis tijdschriften lezen

Het nadeel van het kopen van boeken en tijdschiften via internet is dat je deze niet kunt doorbladeren. De website e-Bladen neemt dit nadeel weg. Hier kun je online tijdschriften lezen en bekijken.


E-Bladen is opgezet door Media Box,een bedrijf dat proefabonnementen aan de man brengt. De techniek die wordt gebruikt om door de tijdschriften te bladeren is ontwikkeld door het bedrijf Turnpages.


   

Via de website kan gebladerd worden door vele tientallen tijdschriften.


Computerbladen zoals PCM en Computer Idee, maar ook tijdschriften op interessegebieden als wonen, auto's, sport, muziek en de laatste roddels. Bladen voor mannen, vrouwen en kinderen, veel tijdschriften die in de boekhandel liggen zijn ook hier terug te vinden.


Je kunt via het zoekscherm op verschillende manieren een tijdschrift selecteren (let op! in de lijst aan de linkerkant staat slechts een gedeelte van de beschikbare bladen) en deze doorbladeren. Door op een artikel te klikken kun je inzoomen zodat je de teksten kunt lezen.Helaas is niet van alle tijdschriften een recent exemplaar beschikbaar, en de bladen zijn niet compleet ingescand. Maar desondanks is het bijzonder leuk om virtueel door de tijdschriften te bladeren en interessante artikelen te lezen. Bevalt een tijdschrift je, dan kun je met een hoge korting een proefabonnement nemen.   

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl