FANtv-nl-logo-mobile

Online RSS feeds lezen met OnlineRSS.nl

Via OnlineRSS.nl kun je direct, zonder installatie of registratie, beginnen met het lezen en toevoegen van jouw favoriete RSS feeds.


Met behulp van deze handige online RSS-lezer is het nog makkelijker om op de hoogte te blijven van de laatste aanpassingen en updates van jouw favoriete websites.Het is eenvoudig om handmatig feeds toe te voegen met deze geavanceerde RSS-lezer. (Bekijk de OnlineRSS demo). Standaard staan er zes feeds met verschillende thema's klaar, zodat je direct het gebruikersgemak kunt ervaren.


De online RSS-lezer heeft vrijwel alle mogelijkheden die je ook vindt bij een offline RSS-lezer. Zo is het onder andere mogelijk om feeds toe te voegen, te verwijderen, te sorteren en te exporteren. Het grote voordeel is dat je direct, zonder enige installatie, kunt beginnen met het samenstellen van jouw eigen online RSS-lezer met je favoriete feeds. Als je wereldwijd wilt beschikken over jouw toegevoegde feeds, dan kun je jouw OnlineRSS-lezer registreren.


Naast het zoeken naar nieuwsberichten binnen jouw toegevoegde feeds, kun je ook extern zoeken naar interessante RSS feeds via OnlineRSS. Dit kan dankzij de koppeling met de website RSSfeeds.nl. Bij RSSfeeds.nl zijn bijna 1400 verschillende feeds geïndexeerd, waardoor je een ruime keuze hebt uit diverse feed-aanbieders van jouw interessegebied. Je voert een zoekopdracht in (bijvoorbeeld "formule 1"), vervolgens verschijnen de resultaten. Heb je een feed gevonden die je wilt toevoegen bij OnlineRSS? Dan hoef je simpelweg te klikken op "OnlineRSS", wat staat vermeld bij elk gevonden resultaat.


Tevens kun je bij het menuknopje “Tips” een selectie vinden van populaire feeds met verschillende onderwerpen. Maak een keuze, en de feed wordt direct toegevoegd.

Klik hier voor meer informatie over OnlineRSS.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl