FANtv-nl-logo-mobile

Dvd's voor nul euro?

saveOndisc introduceert een service waarbij je DVD-recordables van topkwaliteit altijd in huis hebt voor een scherpe prijs. Ter introductie krijg je vrijblijvend 10 DVD's gratis!       

De eerste 10 DVD-recordables (van het gerenommeerde merk Hewlett-Packard) krijg je van saveOndisc gratis. Je betaalt alleen € 3,20 als bijdrage in de verzendkosten. 


Door het aanvragen van deze 10 DVD's word je lid van saveOndisc. Je ontvangt dan voortaan iedere 3 maanden 30 DVD-recordables voor de scherpe prijs van € 21,00 inclusief verzendkosten (dat is slechts € 0,70 per stuk). Op die manier heb je dus altijd voldoende DVD-recordables in huis. Niets is tenslotte vervelender dan misgrijpen op het moment dat je een belangrijke DVD moet branden. 


Heb je genoeg voorraad? Dan stuur je gewoon een mailtje of brief naar saveOndisc en worden de zendingen direct gestopt. En heb je niet genoeg aan 30 DVD's per kwartaal? Dan kun je eenvoudig de frequentie verhogen en worden de DVD's ook nog iets goedkoper. 


Alles bij elkaar biedt saveOndisc een handige service. Je begint al met 10 gratis DVD's en de DVD's die je daarna ontvangt kosten aanmerkelijk minder dan in de winkel. Zo heb je dus altijd voldoende DVD's in huis en ben je ook nog eens bijzonder goedkoop uit.

Vergelijkbare artikelen