FANtv-nl-logo-mobile

Je huis verkopen via Marktplaats

Je huis via een makelaar verkopen kost duizenden euro's. Door je huis op Marktplaats te zetten hou je dit geld in je zak.
Een huizenadvertentie op Marktplaats kost namelijk 25 euro, en dat is heel wat minder dan de hoge makelaarstarieven. Bovendien ben je er via Marktplaats zeker van dat heel veel mensen je huis te zien krijgen. Het is immers met 4,3 miljoen bezoeken per dag één van de best bezochte websites van Nederland. Daar kan geen makelaarssite tegenop.


Via Marktplaats kun je bovendien helemaal zelf je advertentie samenstellen. Mooie foto's en pakkende teksten plaatsen, de vraagprijs aanpassen, je bent er helemaal vrij in. Eventuele geïnteresseerden nemen via e-mail direct contact met je op, je kunt dan ze eventueel voor een bezichtiging uitnodigen. Natuurlijk kun je ook een telefoonnummer in je tekst plaatsen. 


Huis kopen
Ook een huis kopen via Marktplaats is natuurlijk interessant. Doordat de bemiddeling van de makelaar vervalt kunnen de huizen goedkoper aangeboden worden. Daarbij is het ook mogelijk een bod onder de vraagprijs te doen. Het is aan de verkoper of deze daar op in gaat.


Zit er bij de ruim 10.000 woningadvertenties die Marktplaats rijk is geen geschikte woning? Dan kun je als woningzoekende ook een oproep plaatsen, zowel voor huur als koop. Ook deze "woning gezocht" advertentie kost 25 euro. Maar wat is dat bedrag op de aankoopprijs van een huis?

    

Vergelijkbare artikelen