FANtv-nl-logo-mobile

Persoonlijke wenskaarten via Wishou

Verstuur je wenskaarten dit jaar digitaal. Maar laat deze wel door de postbode bezorgen. Met Wishou kan dat!Wishou is dé nieuwste manier van (kerst)kaarten versturen. Je maakt een Wishou kaart online, van je digitale foto of van een van de kerstafbeelingen op de site en TNT Post drukt deze af. Bezorging kan rechtstreeks bij de adressen van vrienden en familie die je opgeeft maar je kan ook een set kaarten met eventueel postzegels thuis laten bezorgen. Dan beschrijf je en post je ze zelf. Zodoende heb jij het gemak en de vele mogelijkheden van een digitale wenskaart, en ontvangt de geadresseerde een mooie kaart via de brievenbus.


Voor de voorkant van de kaarten kun je je eigen foto's gebruiken, al zijn er ook standaardfoto's beschikbaar. Op de achterkant kun je een persoonlijke boodschap laten afdrukken.


Via Wishou kun je snel en eenvoudig persoonlijke kaarten maken. Een wishou is er vanaf 0,79 euro. Als je kiest voor de set kaarten die je zelf wilt beschrijven, worden deze gratis thuisbezorgd. Een aanrader!

Vergelijkbare artikelen