FANtv-nl-logo-mobile

Powerpoint presentaties online beschikbaarstellen

Toon je presentaties aan de wereld met Slideburner. Je kunt je in Powerpoint of OpenOffice gemaakte presentaties daar importeren en via de browser laten afspelen.    

Slideburner plaatst de presentaties in een online viewer die door iedereen in de browser te bekijken is. Zo kun je je presentaties op een heel makkelijke manier voor een breed publiek toegankelijk maken.


Het is echter ook mogelijk het publiek beperkt te houden. En je presentatie alleen via een uitnodoging toegankelijk te maken. Slideburner beschikt daarvoor over een module om bekenden uit te nodigen.


Dat kunnen individuele mailadressen zijn, maar je kunt ook gebruikersgroepen aanmaken. Ideaal om bijvoorbeeld je vrienden, collega's, familieleden en teamgenoten uit te nodigen om een presentatie te bekijken.


Slideburner biedt een gratis en een niet-gratis abonnement. De beperkingen van de gratis versie zijn dat je maximaal 200 Mb aan sheets kunt opslaan, en maximaal 3 gebruikersgroepen kunt aanmaken. De gemiddelde gebruiker zal hier ruim voldoende aan hebben.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl