FANtv-nl-logo-mobile

Je hele muziekcollectie gratis online zetten

Je volledige muziekcollectie in hoge kwaliteit online zetten. Deze vanaf iedere internetcomputer kunnen beluisteren, en zelfs je vrienden daartoe het recht geven. Het kan allemaal, en is zelfs gratis.


De nieuwe webdienst waar dat kan is Anywhere.fm. Het project is nog in een beta-fase, en zolang dat het geval is worden er volgens de eigenaar nog geen limieten gehanteerd. Je kunt dus een onbeperkt aantal mp3'tjes naar de website uploaden, en deze vervolgens op iedere computer of daarvoor geschikt internet-apparaat afspelen. Ook anderen kun je het recht geven om door jouw muziekcollectie heen te bladeren, en deze te beluisteren, simpelweg door heb je gebruikernaam en wachtwoord te geven.Volgens Sachin Rekhi, de oprichter van Anywhere.fm, is dit allemaal legaal. Volgens hem heeft iedereen het recht zijn van zijn gekochte muziek een reservekopie te maken, en doet Anywhere.fm dienst als backupserver. Ook draagt Anywhere.fm royalties af aan enkele Amerikaanse organisaties.


Het uploaden van de muziek kan via de website, maar dan kun je maar een beperkt aantal bestanden tegelijk op Anywhere.fm plaatsen. Meer mogelijkheden heb je als je de Desktop Uploader downloadt en gebruikt. Hiermee kun je in één keer een hele map, afspeellijst, en zelfs een hele muziekverzameling uploaden.

Vergelijkbare artikelen