FANtv-nl-logo-mobile

Backuppen via internet

Met Back-up Online maak je via internet automatisch backups van je bestanden. De data worden veilig opgeslagen bij KPN en zijn eenvoudig weer terug te halen.


Automatische en onbeperkte online backup
Je stelt eenmalig in wat, wanneer en hoeveel u wilt backuppen. Back-up Online zorgt er vervolgens voor dat de backup op de ingestelde tijd worden gemaakt. De backups worden via internet verstuurd naar de servers van KPN. De bestanden worden daar beveiligd opgeslagen. Alle bestanden worden opgeslagen in de CyberCenters van KPN. Deze CyberCenters behoren tot de veiligste serverparken van Nederland.Back-up Online heeft geen datalimiet. Je kunt zoveel en zovaak backuppen als je wilt. Er is alleen sprake van een technische limiet. Losse bestanden kunnen niet groter zijn dan 4GB.


Bestanden terughalen
Heb je per ongeluk bestanden gewist? Ben je data kwijt geraakt door brand, diefstal of een kapotte harde schijf? Dan haal je de betreffende bestanden eenvoudig terug via de op de computer geïnstalleerde Back-up Manager, of via een beveiligde internetpagina van KPN.


Geschikt voor particulieren en kleine bedrijven
Met een prijs van € 4,95 per maand per pc levert KPN een backupdienst die ook voor particulieren zeer geschikt is. De prijs is zeer laag, vooral omdat er geen sprake is van een datalimiet. Kosten aan hardware (backup-eenheid, tapes) spaar je volledig uit, en je een recente kopie van je bestanden is altijd op een veilige plaats beschikbaar.


Tijdelijk: 1 maand gratis uitproberen

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl