FANtv-nl-logo-mobile

Albelli fotoboekdienst als best getest

Albelli (voorheen bekend onder de naam Albumprinter) is door de Consumentenbond getest als beste fotoalbum-afdrukdienst. Op alle onderdelen kwam Albelli als beste uit de bus!


Op alle onderdelen scoorde Albelli/Albumprinter goed. Hiermee liet het bij deze onafhankelijke test de concurrentie ver achter zich.De fotoboeken van Albelli zijn kwalitatief dan ook zeer sterk. Er wordt extra dik (200 grams) papier gebruikt dat niet doorschijnt. De boeken zijn voorzien van een stevige gelijmde boekbinding die wordt afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige kapitaalband. Het schutvel, de scheidingspagina tussen de kaft en de overige pagina's, is luxueus uitgevoerd in een extra zware papiersoort.Het is mogelijk om een titel op de rug van het fotoboek te plaatsen. En dat is wel zo handig als je meerdere fotoboeken naast elkaar in de kast hebt staan. De rug is van hoogwaardige kwaliteit. De professionele inbindmethode met kapitaalband zorgt ervoor dat het boek makkelijk open op tafel ligt.


Standaard zijn de boeken maximaal 70 pagina's dik. Daarmee heb je veel ruimte om foto's te kunnen invoegen. De boeken vierkant L, vierkant XL, liggend L en staand L zijn zelfs uit te breiden tot 120 pagina's.Albelli biedt dus veel meer kwaliteit dan de concurrentie tegen kosten die in de meeste gevallen lager liggen, en is daarmee terecht als beste fotoboek dienst uitgeroepen.

Vergelijkbare artikelen