FANtv-nl-logo-mobile

Vodafone maakt mobiel internet heel aantrekkelijk

Met zeer lage prijzen en een vrijblijvende gratis testperiode van een maand wordt het heel aantrekkelijk om mobiel internet op je laptop uit te proberen.


Mobiel internetten op de laptop via WiFi-hotspots is achterhaald. Het is duur, omslachtig en je hebt maar op een beperkt aantal locaties toegang tot internet. Internet via het mobiele telefonie netwerk geeft veel meer mogelijkheden. Je kunt overal internetten!Abonnementen met vaste kosten
Vodafone biedt diverse abonnementen aan. Voor 19,95 euro kun je al onbeperkt internetten zonder meerkosten. Vodafone biedt je dan een downloadsnelheid van 0,768 Mb per seconde. Zodra je een maandlimiet van 400 MB hebt bereikt wordt de snelheid teruggebracht naar 128 Kb/s. Je kunt dus gewoon boijven internetten, maar het wordt wel trager.


Vodafone biedt ook duurdere abonnementen aan met vaste kosten. De snelheid (tot 2 Mb/s) en datalimiet (tot 2,5 GB) liggen dan hoger. 


Abonnementen met maximale snelheid
Stel je prijs op een hoge snelheid, dan kun je beter kiezen voor een abonnement met maximale snelheid. De downloadsnelheid ligt dan met 3,6 Mb/s aanmerkelijk hoger. Ook de prijzen van deze abonnementen starten bij 19,95 euro. Bereik je in dit geval de limiet van 400 MB dan ga je wel extra betalen. De kosten bedragen dan 12 cent per MB.


Ook hier zijn duurdere abonnementen met hogere limieten beschikbaar. Onder de naam Vodafone Zorgeloos is er zelfs een abonnement met maximale snelheid tegen vaste kosten en zonder limiet beschikbaar. Hiervoor betaal je wel 79,95 euro per maand.


Gratis uitproberen
Wil je dit alles uitproberen? Dan kun je het een maand gratis proberen. Weet je al wat je wilt, dan kies je voor 50% korting op je abonnementskosten. Bij een 1-jarig abonnement profiteer je 3 maanden van deze korting. Bij een 2-jarig abonnement zelfs 6 maanden!


Bij de kosten is een modem in de vorm van een USB-stick inbegrepen.


Hier kun je alle informatie vinden

Vergelijkbare artikelen