FANtv-nl-logo-mobile

Websites printen met Printwhatyoulike

Een stuk tekst van internet printen valt meestal niet mee. Je print veel ballast mee of het past niet goed op papier. De gratis webdienst Printwhatyoulike biedt een geweldige oplossing!


Het printen van een webpagina is meestal geen pleziertje. Banners, menu's, widgets en nog veel meer ongewenste extra's krijg je er alle allemaal bij, waardoor een kort artikel vaak een paar A4'tjes in beslag neemt. Printwhatyoulike is een bijzonder handige website die dit probleem voor je oplost. Als je via deze site een pagina (die elders op internet staat) uitprint, kun je precies aangeven wat je wel en niet geprint wil hebben.


Je voert eenvoudigweg het betreffende webadres in, en Printwhatyoulike toont de betreffende pagina in een frame. Daarin kun je alle ballast verwijderen. Met één knop verwijder je bijvoorbeeld de achtergrond of alle plaatjes. Maar je kunt ook delen van de pagina selecteren, en deze verwijderen of juist als enige behouden. Of je maakt een geselecteerd gedeelte van de pagina breder of smaller. Zo kun je pagina's die niet goed te printen zijn toch goed op papier krijgen.Het beste kun je Printwhatyoulike gewoon eens proberen. En het zal ons verbazen als je deze dienst daarna niet blijft gebruiken. Hoewel Printwhatyoulike niet altijd bij iedere site goed werkt kan iedereen veel plezier aan deze nuttige site beleven. Printwhatyoulije is gratis. De basisfuncties kun je meteen gebruiken, voor meer uitgebreide mogelijkheden, zoals het maken van printtemplates, is inschrijven nodig.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl