FANtv-nl-logo-mobile

Online factureren met MoneyBird

MoneyBird is een Nederlandse webdienst waarmee particulieren en kleine ondernemers hun facturatie online kunnen uitvoeren en beheren.

MoneyBird is niet bedoeld voor bedrijven die massaal facturen voorsturen, maar voor mensen die nu in Exel of Word zitten te prutsen met facturen. Daar zitten allerlei beperkingen aan en bovendien ontbreekt het aan controle en overzicht. MoneyBird kent deze beperkingen niet. Het factureren met MoneyBird gaat plezierig en geeft direct inzicht in de actuele situatie.


Facturen verzenden

De facturen hebben een  professionele uitstraling, kunnen worden voorzien van een eigen huisstijl, en kunnen in het Engels of Nederlands worden opgemaakt. Ze kunnen per post worden verzonden. MoneyBird print ze dan uit en verstuurd ze via TNT. Een andere optie is verzending per e-mail. De factuur wordt dan voorzien van een elektronische handtekening, waardoor hij rechtsgeldig is.

Het aanmaken en bewerken van facturen gaat heel simpel via de online interface. MoneyBird houdt al je acties bij, zodat je precies weet wanneer een factuur aangemaakt, verzonden of betaald is.

Facturen beheren

In het factuuroverzicht kun je in één oogopslag zien wat de status van je facturen is. Je kunt er herinneringen versturen en betalingen registreren. Door de facturen te filteren op datum of op status om controle te houden over al je facturen.

MoneyBird biedt je de mogelijkheid om je contacten te beheren. Zo kun je heel eenvoudig je contacten een nieuwe factuur sturen of alle facturen per contact bekijken.

Periodieke facturen

Via MoneyBird is het mogelijk om een bepaalde klant op gegeven tijden een factuur te sturen. Na het aanmaken van een periodieke factuur maakt MoneyBird de factuur automatisch aan en brengt je op de hoogte als er een nieuwe factuur verzonden wordt.

Gratis proberen
MoneyBird kost 10 euro per maand, plus 1 euro voor iedere factuur die per post verzonden wordt. Je kunt dan een onbeperkt aantal facturen verzenden.

Een gratis account is ook mogelijk, maar aangezien je dan maximaal drie facturen per maand mag versturen is dit niet meer dan een manier om deze online facturatiedienst uit te proberen.

Vergelijkbare artikelen