FANtv-nl-logo-mobile

Verdien geld met je website

Het is voor iedereen mogelijk met zijn weblog of website geld te verdienen door banners of tekstadvertenties te plaatsen.

Een eenvoudige en zeer lucratieve manier om je website te gelde te maken is via het grootste affiliate netwerk van Nederland, TradeTracker. In principe kan iedere website de bij TradeTracker aangesloten websites promoten in ruil voor een financiële vergoeding. Meer dan 1.800 bedrijven en webwinkels zijn aangesloten bij Tradetracker. Van een grote organisatie als KPN, tot kleine webwinkeltjes.

Geld verdienen zonder gedoe
Je hoeft niet met deze bedrijven zelf te onderhandelen, of achter je geld aan. 

Je schrijft je bij TradeTracker in, en selecteert de bedrijven waarvoor je op jouw site reclame wilt maken. Via een code plaats je banners en tekstlinks op je site, en TradeTracker registreert precies hoeveel geld je daarmee verdient. TradeTracker incasseert het geld bij de bedrijven, en maakt dat één keer per maand aan jou over.

Per klik, lead of verkoop
De vergoeding verschilt per bedrijf. Soms betalen ze een vergoeding per klik, soms per verkoop en soms per lead (bijvoorbeeld een inschrijving voor een nieuwsbrief). Meestal ontvang je zo'n 10% van de omzet van de verkopen die je via jouw website realiseert.

Ruim 1.800 te promoten websites
Aan de hand van de vergoeding en de aard van het bedrijf kies je de bedrijven die je wilt promoten. Heb je een website die over computers gaat, dan kun je reclame maken voor bijvoorbeeld Alternate of Dixons, bij een website over je favoriete vakantieland passen banners van één van de tientallen bij TradeTracker aangesloten online reisbureau's. En bij een andere site zal weer een winkel in speelgoed, een datingsite, een kledingwinkel of een aanbieder van cd's of games passen. Voor ieder soort website zijn bij TradeTracker wel geïnteresseerde adverteerders te vinden.

Inschrijven
Dus als je wat geld met je site wilt verdienen, probeer TradeTracker dan vooral eens uit!

Je eigen webshop promoten
Heb je een eigen webshop, en wil je die via TradeTracker promoten? Dan kun je hier informatie aanvragen.

Vergelijkbare artikelen