FANtv-nl-logo-mobile

Succesvol vechten tegen een trage PC

Als je computer traag wordt kun je een nieuwe kopen. Er is echter een veel goedkopere oplossing. Probeer SLOW-PCfighter eens!SLOW-PCfighter is een product van SPAMfighter, het Deense bedrijf dat meer dan 6,4 miljoen computergebruikers tegen spam beschermt. Met SLOW-PCfighter gaan ze de strijd aan met computers die in de loop der tijd trager zijn geworden.Hoe langer je een Windows-computer gebruikt, hoe trager deze wordt door ongebruikte vermeldingen in het register, falende software, stuurprogramma's, defecte deinstallaties en uitschakelde drivers. SLOW-PCfighter spoort al deze onvolkomenheden op en corrigeert ze, zodat je oude pc ineens weer een stuk sneller is, en weer een tijdje meekan. Ook wordt je PC veel veiliger en betrouwbaarder door deze schoonmaakactie.


Daarnaast biedt SLOW-PCfighter ook de mogelijkeid om controle uit te oefenen op wat er allemaal door Windows geactiveerd wordt als je je PC opstart. Een PC opschonen met SLOW-PCfighter
Het programma voert zijn scan razendsnel uit. Binnen een minuut geeft hij een lijst met gevonden problemen, en dat kan een aardig lijstje zijn. Op onze test-PC, waar nog geen week geleden Windows opnieuw was geïnstalleerd, werden bijna honderd onvolkomenheden gevonden. Dit waren vooral fouten in het register, die zoals bekend, je computer langzaam maken en vastlopers kunnen veroorzaken.Deze scan door SLOW-PCfighter is gratis. Ook kun je gratis 25 fouten laten herstellen. Voor meer correcties dien je het programma te registreren. Duur is dat zeker niet. Voor een jaar betaal je circa 15 euro, maar er zijn ook goedkopere abonnementen voor 2 of 3 jaar. Dat is heel wat minder geld dan de prijs van een nieuwe PC. En de aankoop daarvan kun je toch maar mooi een tijdje uitstellen door af en toe SLOW-PCfighter te draaien.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl