FANtv-nl-logo-mobile

Video's met link naar je website

VIDDIX (een concurrent van YouTube) biedt de plaatsers de van video's de mogelijkheid een link op de video zelf te plaatsen, bijvoorbeeld naar diens website.


Deze links kunnen verwijzen naar welke website dan ook. VIDDIX geeft hiermee een voorbeeld aan YouTube, dat geen links naar websites van derden ondersteund.


Een video waarin het laatste nieuws wordt besproken kan op deze manier bijvoorbeeld links bevatten naar nieuwsberichten op Nu.nl en een persoonlijke video kan worden gekoppeld aan een Twitter account of een Hyves pagina. Of je verwijst naar je pagina op Linkedin of Facebook.Templates voor grote sites
De links worden automatisch voorzien van een passende achtergrond wanneer de website wordt herkend. Op dit moment worden zo'n 50 websites ondersteund waaronder Nederlandse websites als Nu.nl, Hyves, Frankwatching, Marketingfacts, Emerce en Molblog. Maar ook internationale sites als Wikipedia, Facebook, YouTube en IMDB krijgen automatisch een passende template. Sites die nog niet in de lijst staan krijgen een standaard template.


Een account om video's te plaatsen bij VIDDIX is gratis.

Vergelijkbare artikelen