FANtv-nl-logo-mobile

Groepsrekening: Eerlijk de kosten delen

Als je met een groep een activiteit onderneemt of samen op vakantie gaat is het vaak lastig de kosten eerlijk te delen. Maar nu is er de website Groepsrekening!

Het kopen van een verjaardagscadeau, een gezamenlijk etentje, een dagje zeilen of met elkaar op vakantie, het kan best lastig zijn om de geldzaken van een groep eerlijk te houden. Achteraf moeten de voorgeschoten bedragen terugbetaald worden. Maar wie krijgt nou hoeveel geld van wie?Groepsrekening.nl is een gratis online hulpmiddel om eenvoudig alle groepsfinanciën bij te houden. Of de groep nu bestaat uit twee of dertig leden, via deze website kun je het organiseren.

De organisator van het geheel voert op de website de leden van de groep in. Deze krijgen inloggegevens die ze kunnen gebruiken om hun betalingen in te voeren. De betaling kun je gelijk over de deelnemers verdelen, of je kunt per persoon een aandeel aangeven. Ook kun je iemand vrijstellen, bijvoorbeeld omdat deze niet aanwezig was of niet deelnam aan de betreffende activiteit.Op deze manier krijgt ieder lid van de groep een eigen saldo dat toeneemt als hij iets betaald of afneemt als iemand anders de beurs trekt. Dit saldo kan positief of negatief zijn. Aan het eind is het heel simpel om alles te verrekenen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl