FANtv-nl-logo-mobile

Geld verdienen met het schrijven van artikelen

Kun je goed schrijven, en vind je het leuk om dat te doen? Dan kun je met je schrijfsels via internet geld verdienen. Via Infoyo gaat dit heel eenvoudig.


Infoyo is een site die wordt gevuld met artikelen die door dit soort liefhebbers zijn geschreven. Bij deze artikelen staan Google Adsense advertenties. Van het geld dat die advertenties opleveren gaat de helft naar Infoyo en de andere helft naar de schrijver van het artikel.Natuurlijk kun je als getalenteerd schrijver zelf een website opzetten en vullen, zodat je alle opbrengsten in je eigen zak kunt steken. Maar gebruik maken van de mogelijkheden van Infoyo heeft enkele grote voordelen. Zo hoef je niet zelf te zorgen voor webruimte en voor een werkende website.


Maar wat nog veel belangrijker is, je hoeft er niet zelf voor te zorgen dat er publiek naar de website komt. Infoyo heeft een vaste groep bezoekers en zorgt er voor dat de artikelen goed door Google en andere zoekmachines worden geïndexeerd. Je hoeft je als schrijver alleen maar bezig te houden met wat je leuk vindt en waar je goed in bent, het schrijven van leuke artikelen.


Meld je gratis aan voor Infoyo

Vergelijkbare artikelen