FANtv-nl-logo-mobile

Mailen in je eigen handschrift

Pennenfabrikant Pilot biedt gratis een leuke webdienst  aan waarmee ze hun eigen product overbodig maken.


Pennenfabrikant Pilot is een leuke webdienst begonnen waarmee ze hun eigen product overbodig maken.


Pilot biedt namelijk de mogelijkheid je handschrift te digitaliseren zodat je (getypte) mails kunt versturen die in je eigen handschrift zijn opgesteld. Ook in Facebook kun je berichten plaatsen in je eigen handschrift.Dat mailen en publiceren moet wel via een website van Pilot gebeuren zodat ze reclame voor zichzelf aan de berichten toe kunnen voegen.


De dienst werkt als volgt: Ga naar www.pilothandwriting.com, druk daar op inloggen en maak een account aan. Dan kun je een template downloaden dat je moet uitprinten. Hierop vul je in je eigen handschrift alle letters en cijfers in. Vervolgens lever je dit ingevulde formulier weer bij Pilot in. Dat kan door door het formulier in te scannen, door er een digitale foto van te maken of door hem voor de webcam te houden.Op Pilothandwriting.com kun je vervolgens de letters en cijfers wat aanpassen als deze niet goed uit de verf komen als ze aan elkaar geplakt worden.


Staan alle letters en cijfers er netjes in, dan kun je voortaan mensen mailtjes sturen die door jezelf op papier geschreven lijken.


In de video kun je een demonstratie zien van deze originele webdienst van Pilot.

Vergelijkbare artikelen