FANtv-nl-logo-mobile

AFAS Personal, een online huishoudboekje

Met AFAS Personal kun je al je inkomsten en uitgaven online beheren. Deze gratis dienst geeft veel overzicht in je financiële situatie.

AFAS is een grote aanbieder van administratieve en financiële software en diensten voor bedrijven. Maar ook voor particulieren hebben ze een heel leuk product. Gratis nog wel. AFAS Personal is een online webdienst waarin je via internet je inkomende en uitgaande financiën kunt bijhouden.

Dit werkt op een eenvoudige en snelle manier. Bijvoorbeeld omdat je de gegevens van je bankrekening kunt importeren. Dat scheelt natuurlijk heel veel invoerwerk. Het is mogelijk de gegevens van meerdere bankrekeningen in te lezen, en alle belangrijke banken worden ondersteund.

 

 

AFAS Personal geeft inzicht in je financiën, ondermeer door de inkomsten en uitgaven in categorieën onder te verdelen. Zo krijg je duidelijk in beeld welk deel van de uitgaven opgaat aan zaken als boodschappen, hypotheek, verzekeringen en of je geld overhoud dan wel tekort komt.

AFAS Personal (voorheen Yunoo) is een uitstekend online huishoudboekje voor particulieren wat wordt beheerd door een bedrijf dat  een naam hoog te houden heeft als het gaat om het veilig online beheren van financiële gegevens. AFAS Personal is gekozen tot beste website van 2010/2011 en is door De Consumentenbond gekozen tot beste digitale huishoudboekje.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl