FANtv-nl-logo-mobile

Gratis PS3, iPad of iPod bij een zorgverzekering

Wie zijn zorgverzekering via United Consumers afsluit kan een hoge korting van 10% krijgen. Deze korting is nu ook in te wisselen voor een iPad 2, iPod Touch of Playstation 3. Het betreft een uitstekende zorgverzekering bij de bekende zorgverzekeraar VGZ.

De zorgverzekering wordt via United Consumers afgesloten bij de bekende zorgverzekeraar VGZ, dus met de kwaliteit van de verzekering zit het wel goed. Als je echter de zorgverzekering niet direct bij VGZ afsluit maar bij United Consumers krijg je deze dure gadgets helemaal gratis!


United Consumers is een organisatie die hoge kortingen kan bedingen omdat ze namens vele consumenten optreden. Dit jaar zullen ze veel nieuwe klanten aanbrengen bij VGZ en daar profiteer je als consument van door een mooie Playstation 3, iPad 2 tabletcomputer of iPod Touch mediaspeler met 8GB opslagruimte cadeau te krijgen.


Bij de Playstation krijg je ook nog eens de Move Sports Champions bundel cadeau.Natuurlijk kun je ook kiezen voor de 10% korting op de premie. Hier vind je alle informatie.

Vergelijkbare artikelen