FANtv-nl-logo-mobile

Profiteer van hoge kortingen

Vente Privee is een grote internationale shoppingclub die voor zijn leden enorme kortingen regelt op A-merken. Kortingen die oplopen tot wel 70%. En deelname is gratis.

Vente Privee is sinds kort in Nederland actief, en daar zijn we blij mee want Vente Privee biedt A-merken aan tegen kortingen waar je normaal alleen maar van kunt dromen. Schaalgrootte is daarbij het toverwoord. Via Vente Privee wordt er jaarlijks voor een miljard euro aan artikelen omgezet en dan krijg je bij fabrikanten meer gedaan dan dat jij en ik een korting proberen te regelen bij de lokale winkelier. Wat wil je ook, met 13 miljoen actieve leden in Europa!Het gevolg is kortingen die beginnen bij vele tientallen procenten op oplopen tot een procent of 70. Deze deals worden geregeld voor een breed scala aan producten zoals mode en accessoires, cosmetica, decoratie, huishoudapparatuur, elektronica en nog veel meer. Vente Privee sluit deze deals met merken als Nike en Adidas dus de kwaliteit is ook nog eens verzekerd.Vente Privee is een besloten shoppingsite. Alle deals met mega kortingen zijn dus alleen voor leden beschikbaar en ook alleen voor hen zichtbaar. Vente Privee is dan ook Frans voor Prive Verkoop. Niet dat het iets uitmaakt, want het lidmaatschap van Vente Privee is gratis en verplicht je tot niets. Schrijf je hier gratis in.

Over Vente Privee
Vente Privee is een groot internationaal bedrijf met zijn hoofdkantoor in Parijs. Het internetbedrijf is in 2001 opgericht en heeft inmiddels meer dan 1600 werknemers in dienst. De jaaromzet ligt boven de 1 miljard euro. Sinds oktober 2011 is vente Privee ook in Nederland actief.

Vergelijkbare artikelen