FANtv-nl-logo-mobile

Kaartjes in je eigen handschrift

Als eerste kaartenservice ter wereld maakt Kaartje2Go het mogelijk gemaakt om online echte kaarten te maken en te versturen met je eigen handschrift. In een paar minuten maak je van je handschrift een echt lettertype. Alle kaartjes die je vervolgens verstuurt, schrijf je heel gemakkelijk met je eigen handschrift. Uniek, persoonlijk en origineel.

Ga naar Kaartje2Go en maak in een paar simpele stappen je handschrift digitaal. Dit wel heel persoonlijke lettertype kun je vervolgens gebruiken om kaartjes te sturen naar je vrienden die handgeschreven lijken.

kaartje2go-handschrift

Deze 'handgeschreven' kaartjes van Kaartje2Go zijn ideaal als je een hele reeks kaartjes moet schrijven, maar dat wel persoonlijk wilt houden. Bijvoorbeeld de uitnodigingen voor een groot feest. Met de nieuwe service van Kaartje2Go nodig je iedereen heel persoonlijk uit met een 'handgeschreven' kaart, maar profiteert wel van de voordelen om snel en makkelijk een mailing te versturen. Ideaal!

Voor kaartjes te sturen met je eigen handschrift heb je een printer, een scanner en een goede zwarte stift nodig. Kaartje2Go zorgt voor de verzending van de door jou gemaakte kaarten.

Kijk op Kaartje2Go voor meer informatie.

Vergelijkbare artikelen