FANtv-nl-logo-mobile

MoneyBird: Online factureren

Voor veel ZZp'ers, freelancers en kleine ondernemers is facturering een vervelende klus. Een volledig financieel programma is voor hen veel te uitgebreid zodat ze de facturen noodgedwongen maar in een tekstverwerker of in een spreadsheet-programma maken.

Er is echter een veel beter alternatief in de vorm van de online dienst MoneyBird. MoneyBird is een financieel programma dat helemaal is gericht op kleine ondernemers.

 

factuur-moneybird

Je kunt in MoneyBird offertes en facturen maken en je kunt er bonnetjes mee inboeken. Voor veel ZZP'ers en eigenaars van een klein bedrijfje is maken deze drie taken het grootste deel van de financiële administratie uit. Ruim 25.000 ondernemers gebruiken dan ook MoneyBird om hun facturen te maken.

MoneyBird voor je financiële zaken gebruiken is dan ook erg laagdrempelig omdat je tot drie facturen per maand gratis kunt aanmaken. Voor 10 euro per maand kun je zelfs onbeperkt factureren. En de eerste 30 dagen is het gratis, dus je kunt met een gerust hart starten en kijken of het iets voor je is.

 

herinnering-moneybird

 

Software hoef je niet te installeren want MoneyBird is een webdienst en werkt geheel via internet. Dat gebeurt via een 256 bit versleutelde verbinding zodat al je financiële informatie geheim blijft. Doordat alles op internet staat kun je vanaf iedere plek je uitgaande facturen raadplegen, zelfs via een iPhone.

MoneyBird is voor ZZP'ers, freelancers en kleine ondernemers beslist de moeite van het proberen waard.

Vergelijkbare artikelen