FANtv-nl-logo-mobile

Foto's: 1 cent per afdruk

Snapfish, de afdrukservice van HP, is geweldig aan het stunten. Voor foto's van 10 bij 15 centimeter betaal je nu tijdelijk slechts 1 cent per afdruk. Laat dit jaar je vakantiefoto's wel heel goedkoop afdrukken!

Deze stuntactie geldt tot en met 9 september 2012. Om deze superlage prijs te betalen dien je bij het bestellen op Snapfish de actiecode 1CENT812 op te geven. De prijs geldt voor maximaal 75 afdrukken en alleen voor verzending binnen Nederland.

Bovendien ontvangen nieuwe klanten van Snapfish ook 20 afdrukken helemaal gratis. Dat scheelt toch weer 20 cent.

 

snapfish


Hoge kwaliteit door Snapfish by HP
Normaal gesproken kosten afdrukken bij Snapfish 9 cent per stuk. Ook dat is een lage prijs gezien de hoge kwaliteit waarop deze fotoservice van HP afdrukt. Snapfish van HP biedt vele voordelen bij het afdrukken van je digitale foto's en bij het maken van een breed scala aan persoonlijke fotocadeaus. Of je nu leuke portemonnee-formaat afdrukken laat maken of een kleurrijke collage van je favoriete foto's door Snapfish laat maken het ziet er geweldig uit en de bestelprocedure is bijzonder eenvoudig. Het is bij Snapfish eenvoudig om iets unieks te creëren door bijvoorbeeld een tint toe te voegen of door foto's van een rand te voorzien. Je kunt bij de bestelsoftware zelfs foto's bijsnijden, rode ogen verwijderen en het contrast wijzigen met behulp van speciale gebruiksvriendelijke editing tools. Het is de perfecte manier om persoonlijkheid toe te voegen aan uw afdrukken, en er zijn geen extra kosten.

Vergelijkbare artikelen