FANtv-nl-logo-mobile

App voor regiovrij televisie kijken

In het buitenland kun je op je op je smartphone of tablet vaak niet naar Nederlandse televisiezenders kijken. In het hotel of op de camping wordt dan misschien wel WiFi aangeboden, maar omdat je je in Frankrijk of een ander land bevindt heb je toch geen toegang tot Nederlandse zenders.

In verband met rechten zijn de streams van de meeste televisiezenders namelijk voor buitenlands verkeer afgesloten. Dat merk je ook als je in Nederland via je computer, tablet of smartpone naar een Belgische of Amerikaanse televisieuitzending wilt kijken.

Op vakantie is dat heel vervelend als je je favoriete soap of de Tour de France met Nederlands commentaar wilt zien.

app-tv-kijken

Gelukkig zijn er apps die het mogelijk maken toch te kijken. Deze zorgen er voor dat het lijkt alsof je in het land van de betreffende televisiezender bent, ook al is dat in werkelijkheid helemaal niet het geval.

Live TV app voor iOS
Een mooi voorbeeld daarvan is de app Live TV voor iOS die voor 5,99 euro te koop is via de App Store. Via deze app kun je op je iPhone of iPad alle zenders moeiteloos ontvangen.

Tvgo Live TV voor Android
Android gebruikers kunnen in de Google Play App Store op zoek naar de Tvgo Live TV app. Deze app doet hetzelfde als de Apple-app, maar werkt helaas minder probleemloos.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl