FANtv-nl-logo-mobile

Artikelen websites bewaren zonder reclame

Instapaper is een handige gratis webdienst die het mogelijk maakt om teksten die je op internet vindt te bewaren en deze op een heel plezierige manier te lezen.

Plezierig? ja, want Instapaper haalt reclames en andere afleiding weg van de pagina's die je via deze webdienst opslaat. Ook is Instapaper in staat lange teksten die op internet over meerdere pagina verspreid staan samen te voegen tot één tekst, zonder reclames.

instapaper

Bovendien maakt Instapaper alle teksten optimaal leesbaar voor het apparaat waarop je de teksten leest. De indeling wordt dus aangepast aan het display of de monitor van bijvoorbeeld een computer, tablet, e-reader of smartphone.

Gebruikers van de Chrome, Firefox of Safari browser hoeven (na het installeren van de plugin in hun browser) alleen maar op een knop te drukken als ze op internet een interessante tekst tegenkomen. Deze tekst wordt dan door Instapaper geschoond van alle rommel en in het Instapaper account opgeslagen. Dit account kun je dan vervolgens vanaf ieder internet-apparaat benaderen om de teksten te lezen.

Voor dit alles hoef je bij Instapaper alleen een (gratis) account aan te maken.

Tags: gratis software, informatiebeheer