FANtv-nl-logo-mobile

Online vuurwerk bestellen met hoge korting

Vooraf online vuurwerk kopen is heel interessant. Je kunt het vuurwerk nu al bestellen en er worden flinke kortingen gegeven.

Vuurwerk mag wettelijk pas op 29 december verkocht worden, maar vooruit bestellen mag wel. Het vervoeren en opslaan van vuurwerk is aan strenge regels gebonden, dus bedrijven mogen je geen vuurwerk toesturen. Het is wel mogelijk om het vuurwerk vanaf 29 december op te halen bij een afhaalpunt die in (vrijwel) iedere dorp of stad te vinden is.

vuurwerk online bestellen

Voordelen online vuurwerk kopen
Door vuurwerk vast online te bestellen weet je zeker dat je straks je favoriete vuurwerk kunt afhalen. Je hebt niet te maken met uitverkocht vurwerk. Bovendien vinden de bedrijven het online verkopen van vuurwerk heel aantrekkelijk, ze geven dus hoge kortingen op het vuurwerk.

Hieronder twee goede adressen waar je online vuurwerk kunt bestellen.

Goed Vuurwerk
Goed Vuurwerk is de online vuurwerkwinkel van het tuincentrum Welkoop. Welkoop heeft meer dan 100 vestigingen in Nederland, dus je kan het vuurwerk altijd in de buurt ophalen. Of je nu specialisch vuurwerk zoekt of een eenvoudig pakketje, hier kun je het krijgen. Siervuurwerk en knalvuurwerk in alle soorten, tegen lage prijzen.

Vuurwerkmania
Vuurwerkmania is een andere grote online aanbieder van vuurwerk. Hier koop je siervuurwerk, knalvuurwerk en ander vuurwerk met vaak enorme kortingen. Afhaalpunten van Vuurwerkmania zijn in heel Nederland te vinden. Kijk op hun website voor meer informatie.

 

Tags: vuurwerk

Vergelijkbare artikelen