FANtv-nl-logo-mobile

Gratis achtergrondjes voor je mobiel

Er zijn veel website waar je tegen betaling achtergrondjes kunt downloaden. Wij vonden er één voor je waar dat gratis kan.


       Afbeeldingen voor mobiele telefoons zijn een geliefd product. Vele duizenden achtergrondjes worden gedownload voor prijzen die vaak tussen de 2 en 3 euro per stuk liggen. Een groot aantal bedrijven verdient een goede boterham met het aanbieden van deze plaatjes.
We hebben slecht nieuws voor deze bedrijven, maar goed nieuws voor de bezitters van een mobiele telefoon. Via de GSM Skins website is het nu mogelijk om deze achtergrondjes gratis te downloaden!


Ruim 1.400 plaatjes zijn er al te vinden. Alle van hoge kwaliteit en geschikt voor alle telefoons met een kleurendisplay. De "skins" zijn onderverdeeld in rubrieken als muziek. auto's, vrouwen, strips en dieren. Per groep krijg je een overzicht van alle achtergrondjes in deze rubriek. Als je het plaatje van je keuze aanklikt en opgeeft welk type toestel je gebruikt krijg je een toestelcode (van jouw type telefoon) en een afbeeldingscode (van het geselecteerde plaatje).Met je mobiele telefoon surf je vervolgens naar de WAP-site wap.gsmskins.nl om het plaatje op te halen. De achtergrondjes zijn geheel gratis, de enige kosten bedragen de gesprekskosten om via WAP het plaatje op te halen. De hoogte van het bedrag verschilt per telecom-provider, maar je moet daarbij denken aan zo'n 10 tot 12 eurocent voor een download.  


Vergelijkbare artikelen