FANtv-nl-logo-mobile

Magix Ringtone Maker: Zelf ringtones maken

Regelmatig van ringtone wisselen kan een kostbare zaak zijn. Vooral jongeren spenderen veel geld aan het downloaden van de nieuwste beltonen. Je kunt deze ringtones echter ook zelf maken. Gratis!   Magix heeft Ringtone Maker uitgebracht. Met deze software kun je van bestaande muziek (bijvoorbeeld een audio-cd of mp3-bestand) een ringtone maken. Hiervoor hoef je alleen de muziek op je pc te zetten, in de Magix-software het juiste fragment te selecteren en de lengte van de ringtone op te geven. Ringtone Maker converteert de muziek naar een ringtone-bestand dat je naar je pc kunt transporteren. Dit kan - afhankelijk van de telefoon - via Bluetooth, infrarood of een datakabel.
Indien je wilt kun je de beltoon met de software helemaal aanpassen. Je kunt een mix maken van fragmenten uit verschillende muziekbestanden, je eigen stem in de mix verwerken en gebruik maken van effecten als nagalm, echo, equaliser e.d. 500 muziekloops en 50 geluiden worden meegeleverd om in je mix te verwerken.


Daarnaast zijn er op internet in de Magix Online Mediacatalogus nog duizenden geluiden en effecten te vinden. Je hebt 4 geluidssporen tot je beschikking om dit alles in een mix te verwerken. 

      


Magix Ringtone Maker kost 19,99 euro. De ringtones werken op iedere telefoon die Real Music ondersteunt. Op de website is een lijst met deze telefoons te vinden. je kunt daar ook een demo-versie van het programma vinden zodat je de software gratis kunt uitproberen.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl