FANtv-nl-logo-mobile

Mobiel internetten tegen vaste kosten

T-Mobile introduceert nieuwe flatfee abonnementen voor mobiel Internet. Voor ieder wat wils, geschikt voor telefoons, pda's en notebooks.


T-Mobile heeft een serie nieuwe flatfee abonnementen voor mobiel Internet geïntroduceerd. De telecomprovider biedt hiermee als eerste mobiele aanbieder een compleet aanbod aan abonnementen gericht op mobiel internetgebruik. Als gebruiker ben je zo in staat een abonnement te kiezen dat aansluit bij je mobiele internetbehoefte. Net als bij ADSL is de keuze van het abonnement voor mobiel Internet gebaseerd op snelheid.     Al langer kan er bij T-Mobile voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik worden gemaakt van mobiel Internet. Met de introductie van HSDPA eerder dit jaar werd het ook mogelijk onderweg mobiel breedband Internet te gebruiken met snelheden tot 1.8 Mb/384kb. Nu mobiel internetten wat betreft snelheid en beleving bijna te vergelijken is met ADSL, is het ook tijd geworden de structuur van onze abonnementen daarop af stemmen. T-Mobile biedt op dit moment drie flatfees met verschillende snelheden. Op die manier kun je zelf bepalen welke snelheid het beste bij je past.


T-Mobile Internet Totaal en Internet Totaal Plus
De flatfee-abonnementen Internet Totaal en Internet Totaal Plus zijn beschikbaar voor iedereen met of zonder een T-Mobile telefonie abonnement. Gebruikers die willen e-mailen, internetten en browsen, kunnen het beste kiezen voor Internet Totaal (49,50 Euro per maand incl. BTW voor snelheden tot 384kb/128kb).


Intensieve gebruikers die onderweg nog meer snelheid wensen, toegang willen hebben tot het bedrijfsnetwerk, grote bestanden willen downloaden of streaming video's willen bekijken doen er beter aan te kiezen voor Internet Totaal Plus (69,50 Euro per maand incl. BTW voor snelheden tot 1.8 Mb/384kb). Wie voor 1 oktober 2006 een tweejarig abonnement Internet Totaal Plus afsluit, betaalt gedurende de gehele minimale looptijd van het contract 59,50 Euro incl. BTW. Internet Totaal en Internet Totaal Plus zijn voornamelijk geschikt voor gebruik met een laptop
Consumenten en zakelijke gebruikers die met een smartphone overal willen kunnen internetten, e-mailen en MSN-en, kunnen blijvend kiezen voor Pocket Internet Totaal (9,50 Euro per maand incl. BTW), waarmee zij met een snelheid van 64/16kb onbeperkt kunnen internetten. Voor klanten die alleen onbeperkt gebruik willen maken van breedband Internet via T-Mobile HotSpot locaties, kunnen ook kiezen voor een Wi-Fi Totaal abonnement.


Gratis Vario
Aanbieder Typhone zal met enkele interessante aanbiedingen komen m.b.t. deze nieuwe abonnementen.


Momenteel is het bijvoorbeeld mogelijk een gratis Vario Pocket PC (zie foto) te ontvangen bij een Pocket Internet Totaal abonnement!
Meer informatie

    

Overzicht T-Mobile flatfee abonnementen mobiel InternetAbonnement Techniekendownlink / uplinkexcl. btwincl. btw
Pocket Internet TotaalGPRS, UMTS64 kb/s – 16 kb/s€ 7,98€ 9,50
Internet TotaalGPRS, UMTS, HSDPA, Wi-Fi384 kb/s – 128 kb/s€ 41,60€ 49,50
Internet Totaal PlusGPRS, UMTS, HSDPA, Wi-Fi1,8 Mb/s – 384 kb/s€ 58,40€ 69,50
Wi-Fi Totaal Wi-Fi2,0 Mb/s€ 20,59€ 24,50
Wi-Fi InternationaalWi-Fi2,0 Mb/s€ 28,99€ 34,50
 

Vergelijkbare artikelen