FANtv-nl-logo-mobile

Gratis telefoneren met de Google Phone?

Op internet gaan hardnekkige geruchten rond over een mobiele telefoon van Google. Een gratis telefoon waarmee je gratis zou kunnen bellen als je naar reclame kijkt.


Er zou met beltegoed gewerkt gaan worden, maar deze koop je niet, maar krijg je door op je telefoon naar reclames te kijken. Hoe meer reclame je kijkt hoe langer je kunt bellen.Google Phone (verzonnen impressie)


Zelfs de telefoon zou misschien gratis worden weggegeven. Amerika zou het eerst aan de beurt zijn, maar de rest van de wereld zal later waarschijnlijk ook volgen. Google streeft immers naar de wereldheerschappij.


Het is een zeer gewaagd businessmodel, maar als er één is die hierin kan slagen is het Google. Met de eigen Google advertentieprogramma's en het onlangs overgenomen Doubleclick beheerst het immers de digitale advertentiemarkt. Er wordt nu al voor miljarden via Google en Doubleclick geadverteerd.


Nadat eerst de naam van HTC rondzoemde, wordt nu de naam van Samsung genoemd als mogelijke fabrikant van de telefoon.


De geruchten zouden door medewerkers van Google op Computex in Taipei zijn bevestigd. Iedereen heeft het verhaal echter van horen zeggen.


Wordt hopelijk vervolgd.

Vergelijkbare artikelen