FANtv-nl-logo-mobile

Mp3 horloges met Bluetooth

iTren brengt een heel assortiment mp3-horloges op de markt. Onze favoriet is een Bluetooth-versie met 2GB geheugen.    

De opslagcapaciteit is goed voor zo'n 200 muzieknummers in hoge kwaliteit. Natuurlijk ontbreekt ook een voicerecorder niet, en kun je het horloge als memorystick gebruiken. Ideaal, want zo heb je voicerecorder, data en muziek altijd (letterlijk) bij de hand.


Het mooiste is echter de Bluetooth-ondersteuning. Met andere woorden, geen gedoe met een draadje om je pols. Een draadloze headset op en luisteren maar. Bij het horloge wordt zo'n headset meegeleverd die tevens compatible is met mobiele telefoons die met Bluetooth overweg kunnen. De prijs van dit horloge (plus headset) is 299 dollar.


Voor 20 dollar minder is er ook een 1 GB versie beschikbaar. Geen optie wat ons betreft, want voor nauwelijks minder geld moet je het zien te redden met maar de helft van de opslagruimte.
Beide versies zijn beschikbaar in het wit of in het zwart, waarbij de witte heel wat moderner oogt dan zijn meer standaard zwarte broertje.


Verder biedt nTren nog een hele serie eClipse mp3-horloges zonder Bluetooth, tegen prijzen die starten bij de 289 dollar. Je hebt dan een horloge met 256MB aan geheugen.

           


 

Vergelijkbare artikelen