FANtv-nl-logo-mobile

Sim-only vaak goedkoper dan prepaid

Heb je nog een ongebruikte telefoon liggen? Met een goedkoop sim-only abonnement kan deze nog nuttig dienst doen. Bijvoorbeeld als telefoon voor je kinderen.


Eens in de één a twee jaar wisselen de meeste mensen hun telefoon in voor een nieuwer model. Dit is een logisch gevolg van het feit dat je bij veel operators bij het verlengen van het contract een nieuw telefoontje mag uitkiezen.
Veel oude telefoontjes verdwijnen dan ergens ongebruikt in een lade. Zonde, want ze kunnen nog jaren mee.


Met een sim-only abonnement kun je de oude telefoon een tweede leven geven. Omdat de operator bij deze abonnementen geen telefoons hoeft weg te geven zijn ze veel goedkoper. Een sim-only abonnement kan een serieus alternatief voor prepaid bellen zijn.


Heb je zojuist een nieuwe telefoon vervangen door een nieuwer model, dan is het niet nodig het oude telefoontje weg te gooien. Met een andere simkaart kun je de telefoon een tweede leven geven. Bijvoorbeeld als telefoon voor je kinderen. Bij KPN kun je al voor 9,95 euro per maand een sim-only abonnement afsluiten waarbij je maandelijks zondere verdere kosten 240 minuten kunt telefoneren en sms'en.

     


Dit abonnement is al vrij snel goedkoper dan het bellen via prepaid-kaarten. Hier vind je de informatie over dit goedkope abonnement.

Vergelijkbare artikelen