FANtv-nl-logo-mobile

NS Reisplanner Xtra

De Reisplanner Xtra is een nieuwe mobiele applicatie van de NS die reizigers onderweg van veel extra reisinformatie kan voorzien.


Denk daarbij aan actuele reisinformatie. Als je je reis via de Reisplanner Xtra plant kun je een je je een sms laten toesturen indien er een vertraging is. Het is zelfs mogelijk anderen via sms automatisch op de hoogte te laten houden van de voortgang van jouw reis.Plannen is van deur tot deur mogelijk (de Reisplanner Xtra geeft ook suggesties voor de reis van en naar het station). Ook is er veel locale informatie op te vragen, bijvoorbeeld over de stations en restaurants in de omgeving. Bezitters van een telefoon die A-GPS ondersteunt hoeven hun locatie niet in te voeren.


De Reisplanner Xtra kan hier worden gedownload, of je stuurt een sms met 'NS' naar 5522. Gebruikers van een Windows Mobile toestel kunnen een sms met 'NS(spatie)w' naar hetzelfde nummer sturen. Je ontvangt dan een SMS met daarin een download naar de Reisplanner Xtra.


Voorlopig een beta-versie
Je kunt nu al gebruik maken van Reisplanner Xtra, hoewel het nog geen officiële dienst van NS is. Bij succes gaat de NS de Reisplanner Xtra verder ontwikkelen.

Vergelijkbare artikelen