FANtv-nl-logo-mobile

Prijzen iPhone3G S

De iPhone3G S is te bestellen vanaf 26 juni leverbaar, maar je kunt je er nu al voor inschrijven. Bovendien zijn alle prijzen en abonnementen bekend gemaakt door T-Mobile.


De iPhone3G S zal verschijnen in een 8G, 16GB en 32GB versie, in zwart en in wit. De nieuwe iPhone heeft onder andere voice control en een 3 Megapixel camera voor foto en video. De 8 GB iPhone 3G zal niet veranderen verder. Wel zullen alle toestellen met de nieuwe iPhone 3.0 software worden uitgeleverd. De nieuwe iPhone 3G S laadt webpagina's, lanceert apps en maakt foto's twee keer sneller dan zijn populaire voorganger. Het maakt de gehele iPhone-beleving velen malen interactiever en leuker!De nieuwe iPhone is uitsluitend te koop in combinatie met een T-Mobile abonnement. T-Mobile heeft drie speciale abonnementen voor de iPhone. Met deze abonnementen kun je optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden die de iPhone biedt. Je kunt bellen, sms'en en supersnel internetten op je mobiel uit één abonnement. Bekijk hier de specificaties en tarieven van deze abonnementen.


Vooruit bestellen
Als je nu besteld ontvang je als één van de eersten de nieuwe iPhone. Inschrijven kan bij The Phone House en andere goede telefoonwinkels.

Vergelijkbare artikelen