FANtv-nl-logo-mobile

Mobiel internet goedkoper

Met ingang van 14 juli 2009 verlaagt T-Mobile de prijzen voor PrePaid mobiel internet op de laptop.


Voortaan betaalt een klant, zelfs bij intensief gebruik, nooit meer dan 4,50 euro per dag (voorheen 7,00 euro) en beschikt daarmee over een supersnelle internetverbinding van 3,6 Mb/s. T-Mobile is de enige aanbieder in Nederland die mobiel breedband internet op de laptop aanbiedt zonder abonnement én met een maximum dagelijks bedrag.Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile in Nederland: `Niet iedereen maakt dagelijks gebruik van mobiel internet op de laptop. Uit onderzoek blijkt dat onze klanten die gebruik maken van PrePaid internet op de laptop, gemiddeld 7 dagen per maand gebruik maken van deze dienst. Klanten met PrePaid mobiel internet maken hier vooral gebruik van om onderweg en ook op vakantie in Nederland de mail te checken en te internetten. T-Mobile laat zien dat mobiel internet helemaal niet duur hoeft te zijn, ook niet voor mensen die het af en toe willen gebruiken. Bij ons betaal je wat je gebruikt, maar nooit meer dan 4,50 euro per dag.`


Lagere tarieven, hogere snelheden
De prijs per MB wordt verlaagd van 1 euro naar 0,30 euro (incl. BTW) en het dagelijks maximumbedrag wordt verlaagd van 7,00 euro naar 4,50 euro. Tegelijkertijd gaat ook de downloadsnelheid omhoog; mobiel internetten zonder abonnement kan nu met 3,6 Mb/s.


T-Mobile Laptop PrePaid is ondermeer online verkrijgbaar via de websites van the Phone House en andere goede telecomwinkels.

Vergelijkbare artikelen