FANtv-nl-logo-mobile

LG BL40 Chocolate Phone

LG heeft de nieuwe Chocolate telefoon, de LG BL40, nu ook in Nederland uiitgebracht. Meest opvallend is het zeer brede scherm.


De vierde mobiele telefoon uit de Black Label Series heeft een opvallend 4-inch High-Definition lcd-scherm met een resolutie van 800 x 345 pixels. Het brede scherm overtreft met zijn 21:9-aspectratio conventionele schermontwerpen.Met 800 pixels is internetten veel plezieriger dan bij de meeste andere telefoons. Het niet nodig om horizontaal te scrollen om een volledige webpagina te bekijken. Het 4-inch beeldscherm heeft ook een Dual Screen gebruikersinterface (UI). Deze kan tegelijkertijd twee verschillende soorten content weergeven.Het brede 'Real VGA' HD lcd-scherm biedt een breed scala aan natuurlijke kleuren voor de weergave van afbeeldingen. Dit maakt foto's helderder, video's realistischer, games dynamischer en documenten beter leesbaar.


Het brede scherm van de nieuwe Chocolate is voorzien van gehard glas en past perfect bij de pianozwarte afwerking en aansprekende rode accenten van de telefoon. Het display is veel breder dan dat van conventionele mobiele telefoons. Bovendien heeft de nieuwe LG Chocolate een bijzonder slanke en stijlvolle uitstraling die eveneens kenmerkend was voor de originele Chocolate.De nieuwe Chocolate is hier te koop. De adviesverkoopprijs bedraagt 599 euro.

Vergelijkbare artikelen