FANtv-nl-logo-mobile

Samsung S3100: Een degelijke allrounder

Niet iedereen is op zoek naar een dure luxe telefoon met technische snufjes. Voor wie een degelijke allrounder zoekt komt Samsung met de S3100.


De Samsung S3100 is een telefoon waarmee je kunt telefoneren, fotograferen, mailen en internetten, zonder dat je achterover slaat van de specificaties. De prijs van de S3100 is nog niet bekend gemaakt maar het lijkt een toestel voor de onderkant van de markt. Een interessant toestel voor wie niet veel geld wil uitgeven maar wel een telefoon met internetmogelijkheden wil.


Internetten kan met GSM, GPRS en EDGE. Geen UMTS en HSDPA dus. Als browser wordt NetFront 3.5 gebruikt. En er is een mailprogramma op de telefoon aanwezig. Muziek luisteren kan via een mp3-speler, maar de FM-radio ontbreekt.


De spreektijd bedraagt 530 minuten en je kunt de S3100 ongeveer 490 uur standby laten staan. Het toestel is 9,5 bij 4,7 centimeter groot en 1,5 centimeter dik.


Tenslotte is de Samsung S3100 nog voorzien van een slot voor microSD geheugenkaartjes en ondersteunt het Bluetooth. Het toestel kan worden geleverd in meisjes-roze en jongens-zwart.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl