FANtv-nl-logo-mobile

Sim-only abonnementen vergelijken

Met een sim-only abonnement kun je enorm veel geld op je telefoonkosten besparen. Wat is voor jou het voordeel? Via een Sim-only productvergelijker kun je dat heel snel uitvinden.


Als je een goede telefoon hebt, maar je abonnement verlopen is, kun je heel veel geld besparen door een sim-only abonnement af te sluiten. Voor een paar euro per maand heb je al een abonnement waarbij je je oude telefoon blijft gebruiken. Natuurlijk neemt het bedrag toe naarmate je meer belminuten wil, maar een slim-only abonnement blijft altijd een enorm stuk goedkoper dan een vergelijkbare abonnementen met een `gratis` telefoon.Maar wat kost een sim-only abonnement dat bij jou belgedrag past? Dat kun je heel makkelijk uitvinden via de website Sim-Only-Vergelijk. Op deze website kun je jouw bel- en sms-gedrag invoeren waarna je een overzicht krijgt van de passende sim-only abonnementen die de verschillende providers aanbieden, met de goedkoopste bovenaan.Zo zie je in één oog-opslag wat de beste abonnementen voor je zijn.


Je kunt op de hoofdpagina van Sim-Only-Vergelijk de aantallen die ingevuld staan bij minuten per maand, sms'jes per maand en periode aanpassen. Via "bereken nu" kun je vervolgens de lijst opvragen.Ga dus snel naar Sim-Only-Vergelijk om te kijken wat zo'n abonnement voor jou kost!

Vergelijkbare artikelen