FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Omnia 2

Samsung heeft de opvolger van de Omnia in Nederland uitgebracht. De Omnia II is een absoluut toptoestel!


Goedkoop is hij niet, de adviesprijs bedraagt 649 euro, maar voor dat geld krijg je heel wat terug.


De Samsung Omnia II i8000 is voorzien van een 3,7-inch amoled aanraakscherm dan een resolutie van 800 bij 480 pixels biedt. Hij is voorzien van de TouchWiz 2.0 gebruikersinterface met 3D effecten en duidelijke grote iconen. Het besturingssysteem is Windows Mobile 6.1 Professional. De kopers mogen deze later dit jaar gratis updaten naar versie 6.5.


Met de 5-megapixel camera kun je niet alleen scherpe foto's maken, maar volgens Samsung kun je er ook video's mee maken die DVD-kwaliteit benaderen. Deze specificaties, de autofocus-functie en een dubbel LED-flitslicht maken van de Omnia 2 een uitstekende camera-telefoon. Maar dit is maar één van de vele functies van de smartphone. Internetten kan ook via de allernieuwste en allersnelste standaarden (o.a. hsupa 5,76Mbps).Het intern geheugen bedraagt 16GB en is uit te breiden tot 48GB. De batterij biedt een spreektijd van wel 12 uur! Dit komt ondermeer door het energiezuinige amoled-scherm.


De telefoon wordt bij introductie geleverd als zogenaamd 'Millionaire Pack'. Dit bevat naast de telefoon een leren reisetui.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl