FANtv-nl-logo-mobile

BlackBerry Curve 8520

De Blackberry wordt voor particulieren een steeds interessantere telefoon. De nieuwe Curve 8520 is daar een mooi voorbeeld van. Deze biedt veel entertainment- en internet-mogelijkheden.


Research In Motion (RIM) lanceert de nieuwe BlackBerry Curve 8520-smartphone in Nederland. Deze nieuwste smartphone in de populaire BlackBerry Curve-serie is vanaf heden verkrijgbaar bij diverse providers.
 
De slanke BlackBerry Curve 8520 is een uiterst gebruiksvriendelijke smartphone. Voor mensen die graag overal ter wereld met elkaar in contact staan, biedt dit toestel eenvoudig mobiele toegang tot e-mail, messaging (IM, sms en MMS) en populaire sociale netwerksites (waaronder Facebook en MySpace). Daarnaast is de Curve 8520 voorzien van een QWERTY-toetsenbord. De smartphone biedt verder uitgebreide multimediamogelijkheden, waaronder muziek, games en andere mobiele entertainmentapplicaties.


 


De BlackBerry Curve 8520 is een quad band telefoontoestel. Bovendien hebben gebruikers – wanneer beschikbaar -  via een WiFi-verbinding – overal snelle toegang tot het internet en data.
 
Het is de eerste BlackBerry-smartphone die voorzien is van een innovatief, aanraakgevoelig trackpad. Deze  vervangt de trackball en zorgt ervoor dat je makkelijker kunt scrollen en navigeren. De nieuwe Curve is daarnaast de eerste BlackBerry-smartphone die aparte mediatoetsen heeft. Deze zijn naadloos geïntegreerd aan de bovenkant van het toestel. Je kunt zo op een eenvoudige manier je muziek en video's afspelen.
 
 De belangrijkste features van de BlackBerry Curve 8520:  • Volledig QWERTY-toestenbord en een aanraakgevoelig optisch trackpad voor betrouwbaar typen en navigeren.

  • 256 MB Flashgeheugen en een 512 Mhz-processor

  • Spraakgestuurde nummerkeuze en Bluetooth 2.0-ondersteuning voor hands-free bellen met een headset, carkit, stereo headsets en andere Bluetooth-apparatuur.

  • Twee megapixel digitale camera met zoom- en videofunctie.

  • Mediaspeler voor het afspelen van muziek, foto's en video's met speciale mediatoetsen, een 3,5 mm stereo-ingang en BlackBerry Media Sync. Hiermee is muziek eenvoudig te synchroniseren met iTunes of Windows Media Player.

  • Toegang tot BlackBerry App World, waar een ruim en groeiend applicatieaanbod voor BlackBerry-smartphones is te vinden. De applicaties zijn ingedeeld in verschillende categorieën, waaronder games, entertainment, IM en sociale netwerken, nieuws, weer, productiviteittools en nog veel meer.

  • BlackBerry Internet Service-ondersteuning voor toegang tot maximaal tien mailboxen, waaronder de meest populaire ISP-accounts zoals Yahoo, Windows Live, Hotmail, AOL en Gmail- en BlackBerry Enterprise Server-ondersteuning voor geavanceerde beveiligings- en IT-beheer voor zakelijk gebruik.

  • Uitbreidbaar geheugen via een  geheugenslot voor verwisselbare microSD/SDHC-geheugenkaarten die kaarten tot 16 GB ondersteunt, evenals de verwachte volgende generatie met 32 GB. Een 2 GB-kaart wordt meegeleverd.

  • WiFi-ondersteuning (802.11 b/g).

  • Quad-band voor wereldwijde ontvangst: EDGE/GPRS/GSM (850/900/1800/1900 Mhz).

Bij deze winkels kun je de BlackBerry Curve 8520 online aanschaffen

Vergelijkbare artikelen